De 62e grote verloting ten bate van de Kinderboerderij Roden is weer van start gegaan en de komende weken kun je onze verkopers en bestuursleden weer aan de deur verwachten. Met kopen van een of meerdere loten steun je onze prachtige kinderboerderij aan de Norgerweg in Roden. Een lot kost maar € 5,- en je kunt prachtige prijzen winnen! Op donderdag 20 december zal notariskantoor Holland & Van der Woude de trekking verrichten.

Verkopers gemist?
Niet getreurd. De loten zijn ook te koop bij de Theeschenkerij van de Kinderboerderij en op zaterdag 8 december op de Roder Weihnachtsmarkt bij de kraam van de Kinderboerderij. Lukt het niet op bij de Theeschenkerij of Weihnachtsmarkt een lot te kopen kunt u altijd nog een mailtje sturen naar info@volksvermaken.nl of neem contact op met Cor van der Steeg: 06 – 54 34 46 59. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Trekking
De trekking van de 63e grote verloting ten bate van de Kinderboerderij is op donderdag 20 december om 20:00 uur in Hotel-Eetcafé Onder de Linden te Roden. De trekking is voor iedereen toegankelijk. Na trekking worden de winnende lotnummers gepubliceerd op onze website en social-media kanalen en in De Krant. Winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons.

X