De Lus van Roden

Zaterdag 14 juli!

Vanaf 17:00 uur.

Lus van Roden

De Lus van Roden is één van de bekendste criteriums in het Noorden. Het staat vooral bekend om zijn sterke deelnemersveld, strijd en de Roner gezelligheid na afloop. Grote namen als Erik Dekker, Lammert Huitema, Allard Engels, Marco Bos, Johnny Hoogerland, Liewe Westra, Tom Jelte Slagter en Stefan Poutsma reden hun rondjes over het beroemde parcours van hèt criterium van het Noorden in het centrum van Roden. De start en finish is voor de bomvolle en gezellige terrassen de horeca op de Brink in Roden.

De toegang is gratis.

 

Programma

17:00 uur – Juniorenkoers over 65 km
18:30 uur – Huldiging junioren
19:00 uur – Ploegentijdrit clubteams
19:30 uur – Heren Elitie koers over 100 km
22:00 uur – Huldiging Heren
22:00 uur – start Kniht Riders

 

Het laatste Lus van Roden nieuws

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Knight Riders

De Lus van Roden staat bekend om zijn spanning, sensatie, strijd, de bomvolle terrassen bij de start/finish en de gezellige sfeervolle avond die erop volgt. Niet alleen een waar spektakel voor de toeschouwers maar ook voor de renners die maar wat graag aan de start willen staan in Roden. Zo reden o.a. Erik Dekker, Lammert Huitema, Allard Engels, Marco Bos, Johnny Hoogerland, Liewe Westra, Tom Jelte Slagter en Stefan Poutsma hun rondjes over het beroemde parcours van hèt criterium van het Noorden. En nu kan jij dat rondje ook maken! Na afloop van de Lus van Roden worden de Knight Riders weggeschoten voor een nachtelijk ATB-rit. Knight-Riders is een combinatie van samen eten, koers kijken, en een nachtelijke atb-rit door de bossen van Roden en omgeving, gebouwen en dwars door de kroeg! Oftewel: sport, gezelligheid en entertainment. Bij terugkomst tegen middernacht op De Brink is de bar nog open voor een toost met je fietsmaten op de goede afloop! Meer info en inschrijven? Knight-riders.nl

Aftellen tot de Lus van Roden!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

X